Πώς να φτάσετε

 
Το καλοκαίρι μπορείτε να φτάσετε στη Κρήτη με απευθείας πτήσεις από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο με πτήσεις της Ολυμπιακής και της Aegean από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

 


Και οι δυο αεροπορικές εταιρείες έχουν καθημερινές πτήσεις προς το νησί από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ κατά την θερινή περίοδο, και τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα κατά την χειμερινή περίοδο.
Για όσους απολαμβάνουν τα ταξίδια με πλοίο και θέλουν να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα της άφιξης στην Σαντορίνη από τα νερά της Καλντέρας, ο καλύτερος τρόπος είναι με τα Catamarans ή με τα Ferryboats .
 
 
 

 

 Κλίμα
 
Η Κρήτη έχει το τυπικό Μεσογειακό κλίμα, που χαρακτηρίζεται από μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας όλο το χρόνο, ζεστά και ξηρά καλοκαίρια, και ήπιους χειμώνες.
 
 
 

 

 Νερό
 
Το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις άλλες χρήσεις όπως για να κάνετε μπάνιο ή να πλύνετε τα δόντια σας.
 
 
 

 

 Μεταφορές
 
Ο κεντρικός σταθμός των ταξί βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ρεθύμνου. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να κανονίσουμε να σας παραλάβουν από οποιοδήποτε σημείο του νησιού οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.
Τα Λεωφορεία πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια σε ολόκληρο το νησί. Φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσει κανείς το νησί είναι η ενοικίαση ενός μεταφορικού μέσου. Με χαρά μας εφ’ όσον το ζητήσετε, θα σας υποδείξουμε τις καλλίτερες εταιρείες ενοικιάσεως στο νησί.
 
 
 

 

 Τράπεζες
 
Οι τράπεζες στη Κρήτη είναι ανοιχτές 08:00 - 14:30 από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή 08:00 - 14:00

 


Στο νησί μπορείτε να βρείτε υποκαταστήματα των μεγαλύτερων τραπεζών: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Εμπορική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Αγροτική Τράπεζα.
Μηχανήματα ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) υπάρχουν στα περισσότερα χωριά της Κρήτης καθώς και στο αεροδρόμιο. Γίνονται δεκτές οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες όπως Visa, Master και American Express, καθώς και χρεωστικές κάρτες που είναι αναγνωρισμένες από διεθνή οικονομικά δίκτυα
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
The electricity supply in Greece is 220-250 volt, 50-cycle, alternating current. Adaptors are available from reception.
 
 
 

 

 Βιλες στην Κρητη
 
To Cretevillas4u.com είναι ένα ‘on-line’ ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο εξειδικεύεται στη ενοικίαση βιλών σε όλη την Κρήτη
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα CreteVillas4U για περισσότερες πληροφορίες.
 
 
 

Hotel Axos

Maxis Kritis 167, Platanes

Rethymno, Crete, Greece 

Zip: 74100

Tel: +30 2831054472

Mob: +30 6974771078

Fax: +30 2831023513

Email: info@axos-hotel.gr

 

Weather

RETHYMNON WEATHER

Facebook

Social Networks

 Follow us on Facebook

Follow us on Twitter

Read our Hotel Reviews

Watch our movies